Interdisciplinární mezinárodní slezská letní škola (VINCI Dive into Science) v Polsku – náborový proces právě začal

Přírodovědecká fakulta Slezské univerzity zve všechny zájemce a talentované studenty k zápisu na intenzivní VINCI Dive into Science – Interdisciplinární mezinárodní slezskou letní školu. Proces náboru právě začal. Formulář žádosti bude otevřen do 18. dubna 2022.

Letní škola nabízí základní a pokročilé kurzy fyziky, chemie, informatiky a materiálového inženýrství. Během letní školy studenti absolvují sérii přednášek připravených speciálně pro ně. Škola navíc dává jedinečnou příležitost zapojit se do každodenní práce výzkumných týmů podílejících se na experimentech na Přírodovědecké fakultě Slezské univerzity. Součástí programu jsou také kurzy polské kultury na Škole polského jazyka a kultury a dvě exkurze. Studenti jsou povinni zpracovat krátkou zprávu (prezentaci) o své práci na Přírodovědecké fakultě Slezské univerzity, která by měla být prezentována na konci pobytu v rámci závěrečného semináře.

Každý ze 40 účastníků školy obdrží stipendium ve výši 5 000,00 PLN.

Pro další informace prosím navštivte webovou stránku: www.vinci.us.edu.pl nebo https://issuu.com/uniwersytetslaski/docs/us_vinci_f.