Placené zahraniční stáže pro studenty a doktorandy – EIT Food RIS Fellowships a Talents – přihlášky otevřeny do 31.3.2022

Rozvíjejte svůj talent během placené stáže ve velkých evropských firmách, start-upech, výzkumných a dalších organizacích!
 
Špičkové technologie, marketing, komunikace, inovace, moderní laboratoře – to vše a ještě více na vás čeká během placené stáže v programu EIT Food RIS Fellowships a Talents 2022!
Pro koho je program určen?

 EIT Food nabízí placené stáže v délce 3-6 měsíců, a to v následujících dvou programech:

RIS FELLOWSHIPS

  • pro studenty (min. Bc.) nebo absolventy magisterského studia (do dvou let po ukončení)
  • stipendium ve výši 650-1350 €/měsíc (v závislosti na variantě stáže)

RIS TALENTS

  • pro doktorandy a mladé post-doktorandy (do dvou let po ukončení)
  • stipendium ve výši 850-1800 €/měsíc (v závislosti na variantě stáže)

 Možnosti stáží budou přizpůsobené aktuální situaci v Evropě a možnostem pro cestování.

Je možné zvolit jednu z těchto variant:

  • Online, on-site nebo hybridní variantu
 
Program RIS Fellowships a Talents nabízí stáže studentům a absolventům S RŮZNÝM VZDĚLÁNÍM, jako např.:

  • Marketing, projektové řízení, analýza dat, průzkum trhu, prodej, IT, programování, apod.
  • Biologie, chemické inženýrství, potravinářství, potravinářské technologie, procesní inženýrství, farmaceutické technologie, apod.
Jak se přihlásit?

Přihlášku je nutné podat nejpozději do 31. března 2022

Vyplňte krátkou online přihlášku a nahrajte minutové video:

Pro program RIS Fellowships Pro program RIS Talents
Link pro registraci: ZDE Link pro registraci: ZDE
 
Více informací o programu najdete ZDE
Přečtěte si také informační brožuru o projektu nebo se podívejte na krátké video z předchozího ročníku. Můžete si poslechnout i podcasty s úspěšnými absolventy předešlých ročníků ZDE.
 
V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na místní koordinátory projektu (na Moniku Tomaniovou, monika.tomaniova@vscht.cz; tel.: 731 625 010), na Editu Ryšlavou (edita.ryslava@vscht.cz), nebo organizátory stáží (Martyna Czerniakowska, mczerniakowska@wz.uw.edu.pl).