Letní škola na univerzitě Aalto ve Finsku!

Letní škola na univerzitě Aalto ve Finsku!

Jedná se o intenzivní online kurz, kde se účastníci z celého světa setkávají, aby prozkoumali podnikatelské myšlení a naučili se ovládat nástroje pro vytváření udržitelného, ​​měřitelného a životaschopného obchodního modelu. Kurz je ohodnocen 6 ECTS a má dvoutýdenní intenzivní výukové období, které zahrnuje virtuální kontakt mezi všemi účastníky a možnost se spojit se studenty z celého světa a rozšířit ta svou síť kontaktů!

Absolvováním kurzu Podnikatelská cesta se studenti naučí, jak převzít odpovědnost za svou práci, být inovativní a odvážní tváří a čelit tak důstojně novým výzvám.

Termín pro přihlašování

  1. 2. 2021 – 30. 6. 2021

Školné

Školné pro externí studenty je 1400 € (včetně DPH 24%). Snížené školné (-50%) pro studenty z partnerských institucí Aalto University. UJEP je partnerem Aalto University a tak naším studentům je poskytována sleva -50% na školné.

Digitální brožura

Přečtěte si více o všech kurzech v digitální brožuře Aalto University Summer School. Témata kurzů pro léto 2021: podnikání, digitální podnikání, uhlíkově neutrální stavba a architektura, dobré životní podmínky, udržitelné biomateriály. Všechny kurzy jsou ohodnoceny 6 ECTS a trvají dva týdny.

Vlastní programy

Univerzita nabízí vlastní kurzy pro studenty UJEP. Pokud máte zájem, kontaktujte Aalto. Více informací zde.

Podrobnější informace o letní škole Aalto University naleznete na webu. Další informace také na: Facebook, LinkedIn a Instagram!

 

V případě dalších dotazů můžete kontaktovat:

Surabhi Bhuskute

Partnership Coordinator

Aalto University Summer School

+358 50 530 9533

surabhi.bhuskute@aalto.fi